Målare i Täby vet svaren du söker

Det finns så många frågor som blossar upp när man bestämt sig för att renovera. Att vända sig till en duktig målare i Täby kan spara både tid och pengar för den som känner sig lite osäker.

Sedan Ingemar hade köpt ett äldre hus i Täby hade diskussionerna på jobbet varit många. Nästan varje fikarast hade de gett honom goda råd. De hade insinuerat att de tog för givet att han, karl som han var, skulle fixa alla jobb själv. Turligt nog hade de pratat på så mycket att de inte noterat hans tystnad och sedan ofta snabba sorti.

Han hade ingen aning om hur man skulle gå tillväga. Därför bestämde han sig för att ta kontakt med en målare i Täby han hört gott om och för en gång skull var han glad att han bodde många mil från sin arbetsplats.

Semesterplaner med målare på tomten

En representant hade kommit för att se vad som skulle göras. De sju rummen skulle tapetseras efter att en av målerifirmans kontakter lagt nytt golv. Fönsterluckor skulle renoveras och fasaden målas. Sist men inte minst skulle altanen få ny färg.

Prisförslaget han fått såg väldigt bra ut, särskilt när ROT-avdraget var bortdraget. Han tackade ja och de lovade att utföra arbetet under hans semesterveckor. På så vis kunde han komma ut och titta till huset då och då.

Tidigare vunna pengar hade kommit väl till pass och med facit i hand kunde han inte ha lagt dom på bättre hantverkare. Han var supernöjd.

Läs mer på https://www.målaretäby.nu

22 Jul 2021

 

Välkomna till nätets främsta informationskälla om allt som har med Täby kommun att göra. Framförallt kommer vi att hålla koll på näringslivet i denna Sveriges 32:a största kommun. Här ska den intresserade kunna ta reda på vad som händer i Täby.