Akuttandvård för dig som behöver det i Solna

Plötslig tandvärk kan verkligen ställa till det rejält. Dagarna blir långa och smärtan stor. Som tur är finns det akuttandvård i Solna och på andra ställen.

Att flytta från Skåne och upp till Solna, det var inte det enklaste steget. Lämna sin familj, sina vänner och i stort sätt allting man känner till. Men samtidigt var det just vad som behövdes då. En ny stad att sätta sig till ro i, nya bekantskaper och nya möjligheter, det var precis vad man behövde i livet.

Trots det går det inte att förneka att man saknar sina vänner och bästa vännen Linnea. Men äntligen är den stora dagen här, dagen då man hämtar upp henne på tågstationen och hon gör sitt första besök i den nya lägenheten. Glädjen man har i sig går inte att beskriva. En hel dag med skoj var inplanerat, låt nu bara inte tandvärken ta över.

Sök akuttandvård om det behövs

Man ville göra allt, bara njuta och hinna med så mycket som möjligt. Men tandvärk satte stopp. Linnea märkte direkt att något var fel. Trots smärtstillande och glädjen så gick det inte att hålla undan. Hon rådde en att gå och uppsöka akuttandvård så snart hon bara kunde.

Som tur var fanns det nära och bra, en snabb tid hos akuttandvård och den roliga vistelsen kunde fortsätta. Det var ett hål som spökade, men kliniken som hade akuttandvård hade samma kompetenta och duktiga tandläkare som de hade på den vanliga tandläkarkliniken.

13 Oct 2022

 

Välkomna till nätets främsta informationskälla om allt som har med Täby kommun att göra. Framförallt kommer vi att hålla koll på näringslivet i denna Sveriges 32:a största kommun. Här ska den intresserade kunna ta reda på vad som händer i Täby.