Köp inte nytt – laga mobil i Täby

Visste du att du kan laga mobil i Täby? Fundera på det nästa gång du känner lust att köpa ny mobil. Hotta upp den gamla istället, med återställd prestanda.

Tycker du att du måste du köpa ny mobiltelefon vart och vartannat år? Varför då? Är det för att det känns viktigt att hänga med i utvecklingen och alltid ha det nyaste? Eller är det för att varje mobil du köper börjar bli trög och inte fungerar som den ska alltför fort? Kanske är du också den slarviga typen som alltid råkar knäcka skärmen?

Om anledningen till att du tycker dig behöva köpa ny mobil är att den du har börjar fungera dåligt eller att skärmen är spräckt, så ska du veta att det går att laga mobil i Täby. Det hade du kanske inte ens tänkt på?

Laga mobilen – bidra till en cirkulär ekonomi

Inflationen stiger och allt blir dyrare. Samtidigt är det många som förespråkar att vi bör inrikta oss mot en mer cirkulär ekonomi. Det måste vara slut på slit och släng-mentaliteten. När du känner lusten att köpa en ny mobil så räkna till tio och ställ dig frågan om det verkligen är något som du behöver göra.

Fundera på om det inte skulle kunna vara möjligt att istället laga din gamla mobil. Du kommer att bli förvånad över hur mycket det går att förbättra dess prestanda. Om du sen ändå inte kan motstå lusten till en ny mobil så kan du åtminstone sälja den gamla, som hottats upp, och på så sätt bidra till en cirkulär ekonomi.

6 Oct 2022

 

Välkomna till nätets främsta informationskälla om allt som har med Täby kommun att göra. Framförallt kommer vi att hålla koll på näringslivet i denna Sveriges 32:a största kommun. Här ska den intresserade kunna ta reda på vad som händer i Täby.