Komplettera med en brandtätning

Ett komplett brandskydd är det man ska ha i sitt hem eller annan byggnad. Det får du bäst genom att ha ett bra samarbete med experterna på brandtätning.

Man vill knappt tro att det är sant att många hus än idag står utan något brandskydd. Detta gäller bland annat många äldre trähus, som på bara några minuter kan brinna upp. Det är inte för sent att skaffa ett komplett brandskydd för hemmet. Ett brandskydd är något som oftast finns inne i väggarna, men man kan även använda sig av en speciell färg om man föredrar det. Man har brandskydd i sitt hem, men även på kontoret, skolan, sjukhuset och alla ställen man kan tänka sig. Det handlar trots allt om säkerhet och att rädda liv. Brandtätning är ett av de brandskydd man använder sig av. Med hjälp av brandtätning kan man täppa igen hål som annars hade varit utsatta för eventuell brand.

Tryggare med en brandtätning

När man brandsäkrar så använder man sig av ett brandtåligt material. Man kan använda sig av en sorts stenull, men även av en kräm. För brandtätningar är det populärt att använda sig av en formbar kräm som man trycker ned där det behövs. Det kan exempelvis vara där man har behövt nya kablar för tv:n, eller något annat. Brandskyddet finns där för att ge mer tid vid en eventuell brand. Alla som är på insidan av byggnaden ska ha en chans att ta sig ut. Det ger även en större chans att man hinner rädda byggnaden.

4 Jun 2022

 

Välkomna till nätets främsta informationskälla om allt som har med Täby kommun att göra. Framförallt kommer vi att hålla koll på näringslivet i denna Sveriges 32:a största kommun. Här ska den intresserade kunna ta reda på vad som händer i Täby.