Kom och ta riskettan i Stockholm!

Ska du ta körkort är det bra att gå riskettan i Stockholm innan du tar risktvåan. Att köra upp i Stockholm kan tyckas lite klurigt men du får allt du behöver för att kunna köra bil i en stor stad.

För dig som vill ta körkort finns det mycket att välja på. Det finns körskolor i praktiskt taget alla städer och i de riktigt stora städerna kan du hitta fler bilskolor än du behöver. De växer upp överallt som svampar ur marken och kan mer eller mindre ses i varje stadsdel. Det är ju en enorm fördel för dig som vill ta körkort. Konkurrensen är hård och det ställer krav på att handledarna är duktiga och begåvade med en stor portion pedagogik i bakfickan. Det hänger ju faktiskt på dem och deras sätt att lära dig köra bil om du ska bli en god bilförare. Du får också lära dig en hel del om vett i trafiken om du tar riskettan i Stockholm.

En bra handledare ger dig chansen att ta riskettan i början av din utbildning

För att du ska bli en säker och omtänksam bilförare är det utbildning som gäller. Det kan handla om att du har kunskap om vilka däck du sätter på bilen och vilken kunskap du har om de olika vägunderlag som kräver olika slags mönster och mönsterdjup. Det är likaledes viktigt att förstå hur trötthet kan påverka dig när du kör och hur farligt det är att vara påverkad av alkohol i trafiken.

24 Feb 2022

 

Välkomna till nätets främsta informationskälla om allt som har med Täby kommun att göra. Framförallt kommer vi att hålla koll på näringslivet i denna Sveriges 32:a största kommun. Här ska den intresserade kunna ta reda på vad som händer i Täby.