Bättre alternativ inom catering i Stockholm

Står man inför att anordna en fest modell större så står man också inför två stycken val gällande maten som ska serveras, antingen så sköter man denna på egen hand eller också så väljer man extern hjälp i form av att anlita ett företag inom catering. För de allra flesta så är valet självklart och innebär det sistnämnda alternativet där en extern firma sköter allt som rör matlagningen, serveringen samt den efterföljande disken.

För andra – fler än vad man tror – så är dock valet inte lika självklart och det är ofta ett beslut som grundats på tidigare erfarenheter då man använt sig av just catering. Det är nämligen så att många förknippar catering med att man betalar mycket pengar och får väldigt lite för dessa, man får kall mat, man får väldigt få alternativ skrivna på en förbestämd meny, man får en slarvig servering och man får således väldigt dåliga förutsättningar för en lyckad fest.

Dessa punkter är också något som – tyvärr – också i många fall visat sig vara ganska vanliga då det kommer till catering och det är också av den anledningen som många värdar väljer att sköta sin egen mat och sin egen servering vid festerna man anordnar – oavsett storlek på dessa.

Inom idrottens värld så använder man sig ofta av en amerikansk term då man ska värdera en spelares prestation i förhållande till vad han kostar och denna term kallas Bang For The Buck. Det vill säga; hur mycket betalar man egentligen i förhållande till vad man får och detta går alldeles utmärkt att applicera även då det kommer till catering. Förr om åren – som vi sa – så var avkastningen väldigt låg och man fick väldigt lite av det vi kallar bang for the buck då man beställde catering.

Numera – och detta är viktigt – så får man väldigt mycket sådan om man väljer catering och detta speciellt om man bor i en större stad som exempelvis Stockholm. Anlitar man en cateringfirma idag så får man – helt enkelt – mycket bang for the buck och det går att jämföra med att man som ägare till en fotbollsklubb kontrakterar en billig spelare som i slutändan visar sig göra lika många mål som Zlatan – fast till en tredjedel av lönen. Vi förklarar varför catering i Stockholm ger mycket valuta för pengarna nedan.

  • Priset. Ett stort urval bland företag inom catering har gjort att priserna sjunkit ganska rejält under senare år.
  • Spännande menyer. Vilken sorts fest ska du anordna och vilken mat tror du passar bäst för just det tillfället? I Stockholm kan man välja menyer från alla världens hörn numera, asiatiskt, italienskt, spanskt (tapas), afrikanskt eller vanligt svensk, klassiskt husmanskost. För vegetarianer så finns det också numera ett stort och spännande urval och den där trista gamla grönsalladen kan man således numera glömma då man vänder sig till catering i Stockholm.
  • Bättre tillval. Här kan man välja allt ifrån lokaler, ljudanläggning, serveringspersonal, dryck, disk, efterrätter och partytält(!) om man kontaktar en cateringbyrå i Stockholm.

Som man kan se av detta så är catering numera något som verkligen ger Bang For The Buck, eller på ren svenska: valuta för pengarna. Läs mer om catering på denna sida: cicada.se

17 May 2022

 

Välkomna till nätets främsta informationskälla om allt som har med Täby kommun att göra. Framförallt kommer vi att hålla koll på näringslivet i denna Sveriges 32:a största kommun. Här ska den intresserade kunna ta reda på vad som händer i Täby.