Att sälja bilen i Stockholm

Att sälja bilen i Stockholm behöver inte vara en planerad affär. Om man inte envisas med att göra allt själv förstås, för då finns en hel del att ordna med. Med hjälp kan det gå snabbare.

Eva satt och skumpade på bussen medans skogen swishade förbi där utanför. Visst var det skönt att bara luta sig tillbaka och följa med. Skönt, om det inte vore för att hon behövt vänta på bussen i över två timmar. Hon kunde jobba var som helst, men hur klarade alla andra det?

Hon hade körkort. Det var inte det som var problemet. Problemet var att bilen stod hemma på gården, oanvändbar. Den hade några små skavanker som hon inte haft råd att fixa. Nu hade den körförbud.

Att sälja bilen med hjälp av eskort

Eva hade fått tips om att kontakta ett företag i Stockholm som kunde hjälpa henne att sälja bilen. På eftermiddagen skulle en bilmekaniker komma till gården för att värdera bilen.

Hon hann ta en macka och en kaffe innan hon hörde bilen köra in på gårdsplanen. Eva visade bilen och lät honom sedan jobba ostört. När hon tittade ut genom fönstret såg hon att han kikade under bilen.

Hon kände sig lite nervös när hon hörde hans steg på yttertrappan. Hon ropade in honom och visade att hon dukat fram fika. Han berättade om bilen och avslutade med ett erbjudande. Priset var det hon tänkt sig, så hon tackade ja. Så snart pengarna kommit in på hennes konto skulle företaget komma tillbaka och hämta den.

14 Apr 2022

 

Välkomna till nätets främsta informationskälla om allt som har med Täby kommun att göra. Framförallt kommer vi att hålla koll på näringslivet i denna Sveriges 32:a största kommun. Här ska den intresserade kunna ta reda på vad som händer i Täby.